Tom Jansson, Manager Copy & Design, Paf

Translate this page

Please note that if you use Google to translate this page, AMS cannot guarantee the accuracy of the translation.

- Vi på Paf har haft mycket goda erfarenheter av att ha en arbetssökande anställd med sysselsättningsstöd hos oss. 

Det säger Tom Jansson, Manager Copy & Design på Paf.

- Personen har jobbat inom enheten Copy & Design och har tagit sig an en rad varierande uppgifter. Det har varit tydligt att personen efter en tid som arbetssökande varit mycket motiverad att faktiskt få jobba och personen ifråga har varit en verklig tillgång med sina arbetsinsatser.

Den person som varit anställd hos Paf har varit där i sex månader. Det är vanligtvis maxtiden för den här typen av anställning.

- Vi har varit så nöjda att vi nu förlängt avtalet efter att tiden med sysselsättningsstöd nu gått ut, säger Tom. Jag tycker själv att AMS sysselsättningsstöd är en alldeles utmärkt möjlighet för såväl arbetsgivare och arbetstagare - för arbetstagaren att få in en fot i arbetslivet eller på en ny arbetsplats, och för arbetsgivaren att med små kostnader få in och kunna "testa" en ny person. Samtidigt är det givetvis också väldigt trevligt att kunna bidra positivt och ta ett visst samhällsansvar för att motverka arbetslöshet. I vårt fall har detta varit en lyckad erfarenhet som jag varmt kan rekommendera.

-----------------------------------------------------------------

Mer information om sysselsättningsstöd finns på: