AMS i sociala medier

Translate this page

Please note that if you use Google to translate this page, AMS cannot guarantee the accuracy of the translation.

Facebook

Vi på AMS tycker att det är viktigt att kommunicera och ha en dialog med våra kunder. Därför har vi utökat vår tillgänglighet genom att vara närvarande på Facebook.

vår Facebooksida informerar vi om våra tjänster, kommande aktiviteter och nyheter. Informationen hittar du även här på www.ams.ax.

Vi välkomnar frågor och synpunkter inom alla de områden som hör till vår verksamhet. Vi besvarar kommentarer och inlägg dagtid på vardagar.

Tänk på att inte skicka känslig information, exempelvis personuppgifter, till oss via Facebooksidan. Behöver du kontakta oss gällande enskilda ärenden är du välkommen att göra det via epost, telefon eller personligt besök, se kontaktuppgifter på Kontakta oss.

Vi vill att Facebooksidan ska ha en trevlig ton och självklart får inget olagligt material förekomma. Vi tar bort inlägg och kommentarer som är stötande, innehåller personuppgifter som kränker enskildas personliga integritet, kan uppfattas som hets mot folkgrupp eller på annat sätt bedöms som olämpliga. Den som gör sådana inlägg riskerar att blockeras från sidan. Vi tar även bort inlägg och kommentarer med kommersiella budskap.

Mer Facebook

AMS informations- och rekryteringsverksamhet Bo på Åland - Åland Living finns också på Facebook. Målgrupp för Åland Living är personer boende utanför Åland med intresse av att flytta och som funderar över hur det skulle vara att leva och bo Åland.